dimecres, 23 d’abril del 2008

Festa Nexus






La sala d'exposicions temporals del museu va acollir dijous passat la festa d'inauguració de les Clíniques Nexus. A l'acte hi van assistir unes 800 persones, entre les quals hi havia una colla de 'famosos', que van omplir la nit de glamour (tots, famosos i no famosos).
La festa va començar a les vuit de la nit. La plaça es va omplir de gent que, poc a poc, desfilava pel photocall per entrar a la sala. Aquesta, decorada per a l'ocasió, lluïa ben maca. Projeccions a les parets, música ambiental, menjar i beure a dojo....

I llavors van començar a arribar els famosos, a poc a poc...un per un: la Mari Pau Huguet (la nota local), l'Eva González (la xicota de l'Iker Casillas), la Mireia Verdú (un altra nota local), el nedador David Meca o la Carla Goyanes... I algun més que se m'escapa perquè, la veritat, a tots no els coneixíem. I un cop a dins, i durant ben bé una hora, parlaments i fotos. Perquè els famosos donen la nota de color, però a canvi es deixen fotografiar per tothom (i amb tothom que ho vulgui).

Nosaltres ens ho vam passar molt bé, vam fer fotos de tot i vam acabar cansats, però contents!!