divendres, 17 d’octubre del 2008

Carles Trepat a Sant Martí


Aquest dijous ha 'començat' el curs musical a l'església romànica de Sant Martí amb el concert del guitarrista lleidatà Carles Trepat. Una vuitantena llarga de persones han assistit a l'actuació. Entre el públic, alguns fans incondicionals de Trepat, que ha ofert peces d'Enric Granados, Salvador Brotons, Isaac Albéniz, Miquel Llobet, Josep Barberà i Emili Pujol. El concert estava inclòs al cicle Música i Músics de Catalunya, organizat per Euroconcert, que també ofereix actuacions a Sant Joan de les Abadesses, Puigcerdà, Tarragona i Reus, a més de Lleida.

Carles Trepat és un excel·lent guitarrista capaç d''enfrontar-se' ell sol amb el públic. L'ambient a Sant Martí va ser càlid, còmode i familiar. La majoria d'espectadors eren fidels del lleidatà, que arrossega un públic entregat que, fins i tot, el va esperar al final del concert. Creiem que en Carles també ha estat bé. Així ho desitgem, almenys.

Sant Martí s'està convertint en un espai ideal per a aquesta mena d'esdeveniments. L'acústica del temple, a més del seu innegable valor patrimonial, fa que aquesta mena de concerts de petit format hagin trobat aquí el seu lloc més idoni. I això no ha fet més que començar, ja que la col·laboració amb l'Orfeó Lleidatà iniciada ja fa uns mesos es consolida clarament. La setmana que ve us en podrem parlar més.