El passat 16 de maig vam celebrar la Nit dels Museus. Més de 800 persones es van atansar fins al Museu de Lleida per visitar les seves sales i per gaudir de l'activitat proposada. Aquesta va consistir en una visita sobre la història de l'alimentació a través d'una selecció d'objectes de l'exposició permanent. La novetat, però, era la mostra dels productes explicats i la possibilitat de degustar-los. Gràcies a la col·laboració amb el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i a través de Lleida Qualitat i els productes que s'acullen a aquesta marca, vam poder oferir als visitants un itinerari des de la prehistòria i fins als nostres dies, tot degustant la pera de Lleida, la vedella dels Pirineus, els embotits de Lleida, els vins Costers del Segre, l'oli de les Garrigues, diferents tipus de pa i coca de recapte de les terres de Lleida, neules i uns caragols una mica especials, també de Lleida, és clar. Els comentaris dels visitants: tots positius i preguntant quan repetiriem la visita. Els productors de Lleida Qualitat, a més, es van portar molt bé i, a més d'aguantar dempeus un munt d'hores, a l'acabar, ens van oferir sopar al personal del museu.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada