dilluns, 10 de desembre del 2007


Bé, ja s'han acabat les jornades de portes obertes (de l'1 al 9 de desembre) i encara no us hem explicat com va anar la inauguració. Si heu seguit la premsa ja sabreu que hem estat 'col·lapsats' per les visites. Hi havia ganes de Museu de Lleida i ens ha quedat clar. Ara, la nostra tasca serà engrescar tothom perquè continuï visitant el Museu.

El Museu s'ho val, què hem de dir nosaltres! Però la gent que hi ha estat pensa el mateix. "Què bonic!", "És preciós", "No sembla Lleida" (aquesta expressió, per cert, no l'acabo d'entendre), "Ja era hora que Lleida tingués un museu així"... aquestes i altres frases encapçalen el rànquing de les més pronunciades pels visitants des del dia de la inauguració fins diumenge 9 de desembre, dia que es van acabar les jornades gratuïtes de portes obertes. Llargues cues a la plaça d'accés al Museu, grups de persones grans i petites, famílies senceres i, estic segura, gent que mai havia entrat abans a un museu (tant de bo ho comencin a fer habitualment). Nosaltres, és clar, estem contents...com no hem d'estar!!

1 comentari:

Montserrat ha dit...

Felicitats pel nou Museu. Es una gran idea reunir col.leccions disperses en un unic i gran museu, molt agradable de visitar. Hi hem anat des de Barcelona i ens ha agraadat molt. Tornarem, hi havia massa gent. Només us volia fer uns comentaris per a millorar-lo. Calen més seients. els millors són aquells que se situen al centre de la sala, sense respatller, permeten veure les obres des de la distància i descansar. Potser convindira en determinats àmbits una mica més de llum i hi ha cartel.les totalment a les fosques i sutades massa a baix. Per contra cal felicitar-vos pel contingut dels textos introductoris de tots els ambits. Us encoratjo a publicar-ne la informació, sigui mitjançant llibrets monogràfics o mitjançant la pàgina web. Son interessants i fins i tot, en part inèdits.