dilluns, 3 de desembre del 2007

Disculpes!!

Amb tot l'enrenou de la inauguració del Museu, el passat 30 de novembre, aquest bloc ha quedat mig abandonat. Mil disculpes!!! Us prometem que ben aviat hi 'penjarem' una crònica exhaustiva i en primera persona del que va ser un acte multitudinari, bonic, emotiu i molt important per tots nosaltres. Intentarem també posar-hi fotografies tant de la inauguració com del Museu per dins ja acabat.
Moltes gràcies per la vostra comprensió i la vostra paciència... Fins demà!!

2 comentaris:

Josepma ha dit...

Penso que, sobretot, us hauríeu de disculpar pel fet que TOTA la informació a les sales del museu sigui ÚNICAMENT en català. Em fa molta vergonya veure-ho. AIxò sí, si anéssim a Madrid i vegéssim un museu en aquestes condicions (amb la llengua castellana, és clar) titllaríem els espanyols de provincians i imperialitstes; si anéssim a un museu d'Alemanya i no entenguéssim cap de les explicacions, ens recordaríem de la mare dels dissenyadors del museu.

No se suposa que aquest museu hauria de ser un reclam turístic (i no només per la gent de Les Borges Blanques)??

No se suposa que, pel fet de ser catalans, tenim una major sensibilitat per les qüestions lingüístiques?

PROVINCIANS, PROVINCIANS I PROVINCIANS!!!! Això és el que som. Això és el que serem sempre!!! Ja poden passar els segles o els milenis.

En aquests moments m'avergonyeixo de ser lleidatà i, per extensió, català.

Punt d’Informació ha dit...

Doncs llavors, el que s'ha de fer és posar traductors en diferents idiomes: castellà, anglès, francés, etc... i que cadascú trii. Però respectem que l'original sigui en català! Només faltava...