dimarts, 15 de novembre del 2011

Seminari d'ERCO sobre Museografia i tecnologia LED


La Clara López, estudiant en pràctiques al Museu, va assistir dijous passat a la jornada sobre museografia i tecnologia LED organitzada per ERCO. Aquí ens en fa cinc cèntims.

El passat dijous, l'empresa d'il·luminació ERCO va celebrar al Museu un seminari sobre museografia i tecnologia LED. Aquest és el tercer que fa l'empresa a Catalunya, després dels de Tarragona i Barcelona i va comptar amb una nombrosa assistència tant del món dels museus com del món de l'arquitectura.
La jornada va començar amb una xerrada per part de la cap de projectes d'ERCO, Cristina Camps, sobre com funciona la tecnologia LED, com s'aplica al camp de la museografia i quins són els seus avantatges respecte als sistemes tradicionals d'il·luminació. Aquesta petita conferència va ser complementada per una aplicació pràctica en la qual els assistents es van poder familiaritzar amb aquesta tecnologia amb tot un seguit de demostracions dels diferents aparells que l'empresa comercialitza.
Per acabar d'arrodonir la jornada, ERCO va instal·lar a les capelles del Museu diferents projectors LED per tal de poder mostrar 'in situ' les característiques d'aquesta tecnologia d'il·luminació i els seus resultats sobre obres d'art. Una experiència que, sens dubte, va ser força interessant.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hello there! I just want to offer you a huge thumbs up for the excellent
info you have right here on this post. I am returning
to your blog for more soon.

Also visit my homepage: airplane landing Games